Post by mormusurpforme on Feb 7, 2022 22:34:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много точки ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane 2022 version ▞▞▞
Това е прилична игра, но купих специалния пакет за реактивния изтребител и ядрените бомби и все пак не ги получих
Много хубава игра, но рекламата е прекалено...
Играта е много добра, толкова се забавлявах, но играта с дупка чакам ядрено оръжие и когато го отключите е разочароващо. Ако съм под 1200 м надморска височина, това унищожава самолета, което би било добре, ако бомбата унищожи всички врагове на една и съща височина от 1200 м, което не го прави. Пускам бомбата от 1300 м и когато всичко се уталожи, враговете продължават да стрелят.
Страхотна история, невероятни детайли и много се забавлявах.
Наслаждавам се на играта много, единствената ми забележка е относно начина, по който лентата за кацане е настроена във вашето зрително поле, маркерът трябва да бъде поставен малко преди действителното летище или кула (в която не можете да се блъснете) трябва да бъде поставен, за да уведоми играча да започне да каца. Идк може би просто ми е гадно при кацането.
Готина игра
Е ама и обучението
Траки = Славяни = Българи - Блог за саможивци
Мислех, че тази игра наистина е гадна. Това не е нищо близко до летенето на какъвто и да е истински самолет. Мислех, че играта е доста ужасна и че дизайнерите на игри не знаят нищо за това как работи самолетът.
DINO HUNTER: DEADLY SHORES ایکشن hfqw
Хотели в United States of America
Защо има толкова много противовъздушни самолети като broi просто продължават да умират много лоша игра
Джойстикът се забива през цялото време, което причинява непредвидени сривове. Не можете наистина да разберете къде се приземяват куршумите ви, така че е наистина трудно да се прицелите, особено когато имате много ограничена амо. А частта за кацане дори няма никакъв смисъл.
Всичко е наред.... играта е забавна, но същата за цялата игра.
Забавно е, но е трудно. Знам как да го завърша, продължавам да свършвам горивото, но освен това забавление
Ужасяващо и гадно, дизайнерите на игрите изръмжаха гадно, като се увериха, че контролите са нестабилни, за да стане допълнително трудно - не е много приятно в резултат на деинсталирането - играта не е забавна, слива!
Добре
Тази игра е изключително забавна, взех я вчера и вече съм на половината път през кампанията, че е толкова пристрастяваща и не е игра за заплащане за спечелване, да, има микротранзакции, но не е нужно да плащате, за да се забавлявате
Warplane Inc Hills & WW2 plane 動作 lnx
Концепцията и изкуството са наистина добри. Но контролите са гадни. Бутонът за последващо изгаряне е точно там, където трябваше да натисна екрана си, за да отида на началната си страница.
Има много добра механика на играта, въпреки че е тип игра за умри и печелете. Много мляв и повтарящ се с кампанията. Всичко си струва, ако имате време да го преборите. Добра игра, но за да печелите пари, трябва да играете играта и няма начин да печелите пари пасивно.
Фантастична история, графика и визуализация. Браво на целия екип, че събра толкова прекрасна и увлекателна игра.
Брилянтна игра, но новата система за управление прави невероятно трудно да контролирате вашия самолет. Ще съм благодарен, ако го промените обратно към старата система, където не е трябвало да държите пръста си върху контрола на посоката през цялото време
Играта е забавна и предизвикателна, buuut... трябва или да купите в игрова валута, или да повторите първата мисия милион пъти. Играта не ви дава достатъчно гориво или амуниции, за да изпълните дори първата мисия, така че трябва да я купите, разбира се в струйки с валута на играта, в която всеки опит, така че трябва да напредвате постепенно (освен ако не платите). Не толкова pay2win, колкото просто pay 2 play. Също така, не съм сигурен, че разработчиците знаят определението за "кучешка битка"
Това е невероятна игра, добра битка, добри контроли, прилична графика. Просто ми се иска да има повече работа, а не в битката все още като добавяне на съюзници или различни начини за летене и додж куршуми
Здравейте, преди играх тази игра и забравих за нея, но сега я играя от около 3 часа и имах страхотно изживяване, много пристрастяваща и впечатляваща за 2d игра и се натъкнах на нулеви грешки или проблеми, но причината, поради която му дадох 4 звезди, е, защото трябва да отключите конструктора на самолети, но разбирам защо, но обичам да бъда много креативен с моите игри, но със сигурност бих го препоръчал на приятелите и семейството си
Drag се създава с включен двигател и гмуркане в реалния живот. Къде е КИНЕТИЧНАТА ЕНЕРГИЯ!? Управлението на горивото е глупаво. Повечето полета летят 15 минути до целта. Няма причина да не се завършат. Това е моето голямо оплакване, правилната промяна би била да плащате x до край... също така, липса на отговор от разработчик на каквато и да е обратна връзка, която се дава, когато той се оплаква, че е трудно да бъдете мобилен разработчик...? Това е просто дразнене на жертва. Горивото е изкуствената трудност. И трябва да се промени.
Страхотна концепция, но твърде разочароваща. Играх въз основа на високия рейтинг, но всъщност не прочетох рецензии. Прекарайте времето в максимално извличане на първия самолет, само за да научите, че започвате отначало с нов самолет, но нямате достъп до предишния самолет. Сега, след като прочетох няколко рецензии, лично отзивите с 5 звезди изглеждат фалшиви поради нелепия език, използван в много от тези рецензии. Ако разработчикът вземе присърце това, което се казва в критичните рецензии, мисля, че това наистина може да се превърне в игра с 5 звезди.
Той има много потенциал и има страхотен стил, но обяснението на това, което смятам за здрав разум, но липсата на подходяща информация намирам за покровителствено; разбира се, дори да има спирачки в игра като тази, не може да се очаква, но преминаването на пълна газ е даденост и е обяснено в урока, но не се споменават само две бомби за четири АА оръдия и много ограничени куршуми за изстрелване на такъв рядък екипаж и летенето на ниско би било по-изложено на огън. Непрекъснато ми оставаше гориво и всякакви. Не проработи
Играта е наистина добре направена. Много е просто с известна сложност. Много е приятно и убива времето. Има обаче един проблем, не мога да завърша кампанията. Първата мисия не ми позволява да приземя самолета си на последния контролно-пропускателен пункт! Без значение колко внимателно или бавно се опитвам, след като задната гума на самолета докосне земята, тя просто моментално се взривява. Самолетът е разработен и го правя без драскотина. След като разбрах, че е грешка, реших да дам 2 звезди, докато не бъде отстранен.
Warplane Inc Hills & WW2 plane แอ็กชัน ptj
деинсталирам. Няма да ми изсмукваш парите. Нямам нищо против да плащам, за да играя, но мога да видя веднага, че започвам със самолет, който едва може да слезе от земята и нуждата от харчене на пари дори, за да започна да играя, е голяма НУЛА за мен
Хубава игра, но липсват урок и мисии.
Warplanes Inc е наистина уникална игра в мобилния пейзаж. Не е създаден като плащане за печалба, отличителният художествен стил и съществуването на разказ (колкото и да е прост) е доказателство, че разработчикът се е заел да създаде нещо за играчите. Нещо за наслада. Само това прави тази игра си струва да опитате.
Android App Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes е достъпно за изтегляне на YourApk.co ... Изтегли Warplane Inc Hills & WW2 plane APK за Android
Контролите са трудни за разбиране и са безсмислени. Никога не го играйте отново.
Опитах се да се насладите на тази игра, но без преувеличение играете за 30 секунди и гледате 1 минута реклама. Напълно невъзможен за игра. Самата игра задвижва рекламите, като изисква да играете едно и също ниво десетки пъти, за да надстроите достатъчно, за да продължите напред. Избягвайте тази игра на всяка цена. $3 за премахване на реклами, не, благодаря. Спечелете парите ми, не ги изисквайте.
Досега една от любимите ми игри. Не ви бомбардира с реклами и е с най-високо качество.
Игрите се срива почти всеки път, когато се опитам да се оправя
Това е наистина страхотна игра. Мразя повечето мобилни игри по редица причини, но тази игра е много потапяща и историята е добре събрана. Геймплеят е страхотен и прощаващ.
Понижавам тази оценка. ПВО е много тромава. Това е приятно, но разочароващо по много причини. Добре, да кажем, че презареждането отнема завинаги. Но някои самолети свалят ядрена бомба, дори ако са в пламъци. Дори стрелбата до тях е нищо. След това е контролната подложка. Той блокира долната лява част.
Тази игра е гадна. Не може да лети или каца
Купувам пакета, в който има джет и други неща и не получавам НИЩО от него дори не премахна рекламите
Може да е забавна игра, но трябва да обърнете контролите като истински самолет, да дръпнете надолу с пръчката, за да се издигнете, натиснете нагоре, за да слезете, поправете това и имате игра с 5 звезди
Лесна за разбиране игра със сложна механика, която харесвам. Единственото ми оплакване от тази игра и не е много сериозно са звуците. Звуците се чувстват много повтарящи се. Същият звук при стартиране на самолета, същата сирена. Отново, това е страхотна игра, която изглежда е направена само от няколко души, което честно казано ме изненадва, защото едва ли можете да кажете. Благодаря ви за такава страхотна игра и за страхотно бъдеще, момчета!
Играта страда, защото избира грешен самолет или ви натоварва със самолет, който не сте избрали. Той също така посочва 100% завършеност, когато катастрофирате на писта за кацане.. Което BTW е провал и вие не напредвате, така че 100% са неправилни. Ако тези грешки можеха да бъдат поправени, човек щеше да остане с брилянтно предизвикателна антивоенна... Военна игра
Летенето е ужасно, супер нестабилно е, когато се опитвате да летите направо, което по принцип е невъзможно и няма начин да редактирате контролите.
Изтеглих и харесах цялата игра, така че няма какво да кажа за това. Единственият проблем е, че като жест за подкрепа купих един от първите самолети и сега няма да ми позволи да пускам бонус видеоклипове, за да удвоя парите в играта. И също така започна да показва по-случайни реклами. Не това, което се очакваше в тази област.
Warplane Inc. Aviones ww2 Acción uwgy
Това е невероятна игра! Толкова забавно, отнема време, но напълно препоръчвам. Можете да купувате неща, но ако не, това не променя играта. Благодаря много за тази игра! Харесвам го много!
Играя летящи игри през целия си живот. Този има добри намерения, но е твърде разочароващ. Опитах първата мисия 22 пъти и не успях да извървя половината. Не трябва да се повтарят толкова много. Бързо става скучно.
b2b Magazine issue 41 by Bobby Naydenov - Issuu