Post by mormusurpforme on Feb 7, 2022 23:05:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pierwowzory hakerskie ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
Mam problem, kiedy po prostu wchodzę do mojego domu na poddaszu, nie ładuje się, ale jest to fajna gra i nie mogę tylko wejść do mojego domu, nawet moi przyjaciele mogą wejść do ich domu, a dzisiaj, kiedy dostarczałem pizze, więc dostarczyłem 2 pizze potem mój wskaźnik pokazał mi, żebym poszedł na stoisko z owocami, potem był przycisk monety i kliknąłem, po prostu się ładował, potem nic nie wskazywało, że tylko się ładuje, a kiedy otwieram moją listę znajomych, pokazuje, że nie masz żadnych znajomych na pk XD jeszcze, ale mam 100 znajomych, proszę to rozwiąż
Hejka gra mega bardzo mi się podoba tylko 1 minus że rzeczy podrożały. Jeśli wrócą jedną do zrobienia cen, dam 5 gwiazdek bi gra naprawdę fajna. Ale mimo to polecam edytować: Wiem, fajny jest aktualizacja świąteczny, ale czy nie powinniście już usunąć? Święta skończyły.
Nuda
To dobra gra, ale reklamy pojawiają się, gdy tylko wejdziesz do gry, poza tym ogólnie jest to dobra gra
Gra jest po prostu SUPERRRRR! Ale minus jest taki, że niektóre rzeczy stałe się droższe i plus, że niektóre niektóre POLECAM!
PK XD, free download Android. ... Czy próbowałeś PK XD? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię! Oceń to! Najczęściej pobierane Przygodowe na Android
Jest taka puł na puł puł
Tam są lagi i wolę roblox
Johnny Trigger: Action Shooter ایکشن dyax
Podoba mi się ta gra, ale czy możesz dodać więcej minigier i roweru, samochodu lub motocykla?
PK XD - Play with your Friends Περιπέτεια hrnc
Takie inne Tylko nowe ma być
gB
Umieściłem 1 gwiazdkę, ponieważ nie mogę zaktualizować, nie mogę zaktualizować i nie mogę mnie wpuścić, ładuje się, ładuje i ładuje, czy możesz naprawić grę i problemy
to jest najlepsza gra... no cóż jedna z najlepszych... jeśli masz zamiar pobrać tę grę, pobierz ją teraz! będziesz się świetnie bawić, zaufaj mi.. zaprzyjaźniasz się, chodzisz i imprezujesz nawet chodzisz do szkoły, możesz też udekorować swój dom i dobrze się bawić z sąsiadami, możesz zdobyć zwierzaka i pracować, żeby zarobić pieniądze. z tymi pieniędzmi możesz ulepszyć swój dom, zaopatrzyć zwierzaka w jedzenie i wiele więcej, więc nie trać szansy i pobierz tę grę już teraz!
Finale Strike:Destruction
To była świetna gra, ale jest jedna rzecz, którą chcę powiedzieć: W zimowej aktualizacji próbowałem ubrać swojego awatara, ale kiedy go zapisałem i wyszedłem z ubierania awatara, pojawił się komunikat „Przekroczono limit czasu serwera”. zobacz, czy był silny i był, ale sprawdziłem go ponownie i nie zapisał mojego awatara, więc ubrałem go ponownie, kiedy wyszedłem, dał mi „Przekroczenie limitu czasu serwera” Zrestartowałem komputer tylko po to, aby zobaczyć „Przekroczenie limitu czasu serwera " po wyjściu z opatrunku. Dlatego dałem mu 3 na 5.
Fajna gra nie wiem o co hodzi każdy hłopak robi mi zdiencia
Wkurza mnie ze od czasu do czasu są straszne lagi
JUET KOCHAM TĘ GRĘ BARDZO, JEJ TAK SŁODKA, I UWIELBIAM, JAK MOŻESZ GRAĆ ZE SWOIMI PRZYJACIÓŁMI I WSZYSTKIMI RZECZAMI! Ale jest kilka rzeczy, które chcę, żebyś opowiedział. czy mógłbyś również reklamować pojazdy, a także pozwolić ludziom spać na podłodze, siedzieć na łóżkach, leżeć na łóżkach inaczej niż zwykle kładziemy się na łóżkach.
Wow Mindblooooooow! 😀😀 To najlepsza gra! 👍👍 ale problem polega na tym, że jest trochę ciężki... i nie pozwala na niektóre nazwy! 😢 Ale mimo wszystko bardzo fajnie! Tak trzymaj! BARDZO trudno jest zdobyć GEMS... więc plzzzz zrób sposób, w jaki możemy zdobyć WIĘCEJ niż 1 lub 2 klejnoty ... Mimo to, twoje gry są rwtedy, ale ze względu na BARDZO MNIEJ GEMS, nie mogłem mieć wiele ZABAWA w minionych wydarzeniach. Utrzymuj swoją dobrą pracę bez zakłóceń! I (nie będąc niegrzecznym...) zobaczcie co powiedziałem... i kiedy jest impreza świąteczna?
Gra cudna!😍😍 Mapka mogła być większa. Ale gra ogólnie jest fajna. Moja ulubiona aktualizacja do zimowa. Właśnie co teraz jest. Kocham ją dlatego że tam jest dużo pudełek z niespodziankami.😍😍😍❤️
Średnie
Ładnie, ale nadal nie jest dobrze. WYKOPIAŁ mnie za bezczynność lub pozostawanie w bezruchu, a ja właśnie zmieniłem swój wygląd. Dołączyłem ponownie i straciłem wszystkie pieniądze, a mój awatar wyglądał, jakbym nic nie kupił.
Fajna gra, ale dałem jej trzy gwiazdki, ponieważ nie mogę wpisać tego, co chcę ludziom powiedzieć, a to laguje, a kiedy gram szalenie biegnij i biegnij, laguję, to przegrywam, proszę napraw dwa problemy 😩 ale nadal jest fajnie, ale najgorszy problem jest to, że kiedy czegoś chcemy i jest to bardzo ładne, ale bardzo drogie, proszę, aby nie było to zbyt drogie....
Zwierzątko mi się nie zapisało
Uwielbiam tę grę, to świetna zabawa!! Możesz odkrywać świat, nawiązywać przyjaźnie, a nawet odgrywać role! Dlatego oceniam to na 5 gwiazdek, że to najlepsza gra w historii!!!
Mam 1000 wajnyh gier ale ta... Do poruszeń z innymi grami1000%
Nie polecam 1 sekunda odrazu wywala z gry
PK XD PUZZLE - 25 pieces - Play Jigsaw Puzzle for free at ...
Taka se gra
Nie wiem co mam mówić po prostu 👍👍👍
Hej , moja świąteczna ozdoba staje się zerowa , gdy rano otworzyłem grę 8 stycznia / 2022 . Zbierałem, żeby kupić deskorolkę, ale z powodu twoich błędów straciłem je wszystkie. Mam 3800+ ozdób w moim PKXD bym . Uprzejmie proszę o jak najszybszy zwrot mojej świątecznej ozdoby w moim ぬツっメーKeNzOーメっツぬ #68152. Dziękuję ➡️ Edytuj : Dzięki 😊 Odzyskałem moją ozdobę świąteczną .
fajna gra ubrania są trochę nawet dziwne ale oto chodzi
Nie da się zachować do domu!
Uwielbiam tę grę, ale za każdym razem, gdy kupujemy nasze zwierzaki, zawsze musimy czekać, aż się otworzą
Cześć wszystkim! Naprawdę polecam tę grę. To może nie być zabawne, gdy nie ma żadnych wydarzeń... ale musisz poczekać! Nadchodzą nowe niesamowite wydarzenia! Gdybym mógł dać temu 100000 gwiazdek. Oto, co możesz zrobić w tej grze!: 1. Ubierz swoją postać w swoim stylu! 2. Mój ulubieniec w grze WYKOŃCZENIE DOMU! To naprawdę frajda! Tyle rzeczy do umieszczenia 3. Zwierzęta! Eee, może czujesz się samotny... Nie ma problemu! Możesz po prostu kupić kapsułę dla zwierząt 4. MINIGRY! Możesz grać w różne minigry! Jak owoce! Możesz zarabiać pieniądze!